• een nieuwe kijk a new perspective

    18 oktober 2022

    Een nieuwe kijk is de titel van deze blog. Een nieuwe kijk is een soort nieuw begin. Ik heb al het voorgaande werk van de site gehaald en mijn focus gelegd op de fotografie. De eerste serie die je op de site kunt zien is schaduwen.  Van oorsprong ontstaan toen het bedrijventerrein in Amersfoort waar mijn atelier was in vlammen op ging. Een triest gegeven wat echter wel mooie foto's opleverde.

    Alle foto's op de site zijn te koop en hebben niet een vast formaat. Mocht je interesse hebben stuur mij dan een mailtje info@bibekunst.nl of vul het contactformulier in met je vraag en ik vertel je wat er allemaal mogelijk is.

    A new perspective is the title of this blog. A new perspective is a sort of new beginning. I have removed all previous work from the site and put my focus on photography. The first series you can see on the site is shadows.  Originally created when the industrial area in Amersfoort where my studio was went up in flames. A sad fact which however resulted in beautiful photographs.

    Lees meer >> | 114 keer bekeken